×

Vergoeding lidmaatschap Envida door VGZ

VGZ vergoedt de kosten van uw lidmaatschap van Envida Ledenservice voor 2020 indien u een aanvullende verzekering (VGZ Zorgt Goed, VGZ Zorgt Beter of VGZ Zorgt Best) heeft afgesloten binnen het collectief van Envida Ledenservice.

Let op: Indien u aangesloten bent bij meerdere patiënten-, ouderen- en / of thuiszorgorganisaties wordt maar één lidmaatschap tot € 25,- per persoon per kalenderjaar vergoed.

U dient de lidmaatschapskosten van Envida Ledenservice zelf te declareren bij VGZ. Dit kan door de onderstaande gegevens op te sturen via Mijn VGZ, de VGZ Zorg app of via de post:

  1. een kopie van het bewijs van lidmaatschap voorzien van: uw naam, geboortedatum, lidmaatschap nummer en VGZ klantnummer.
  2. een kopie (of foto) van de bankafschrijving van uw lidmaatschap voorzien van uw VGZ klantnummer. Let op: zorg dat de naam van de rekeninghouder zichtbaar is en dit dezelfde naam is als de VGZ verzekerde.

Bent u dit jaar wel klant van VGZ en lid van Envida Ledenservice, maar maakt u nog geen gebruik van onze kortingsregeling via ons zorgcollectief? Neem dan contact op met de klantenservice van VGZ via 0900 – 8490. Voor meer informatie: https://www.vgz.nl/zorgverzekering/collectieve-zorgverzekering/envida-ledenservice


Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Schrijf je in


Ledenpanel

Uw mening en ideeën zijn belangrijk voor ons.
meer info

DIGITAAL MAGAZINE

Bekijk alle uitgaven

CONTACT

Telefoon
043 - 369 06 10
E-mail
ledenservice@envida.nl
Lid worden
Meer contactinformatie